درباره Hitoshi Sekimori
هیتوشی سکیموری یکی از فارغ التحصیلان آکادمی توتسوکی است که بر اردوی آموزشی دوستی و ارتباط توتسوکی برای نسل 92 توتسوکی نظارت داشت. او مالک و سرآشپز رستوران سوشی Ginza Hinora است.
مانند اکثر اعضای فارغ التحصیل آکادمی توتسوکی، هیتوشی در مورد کیفیت غذا و هنر بسیار جدی است زیرا او این فلسفه را دارد که آشپزی بخشی از محصول سود در اقتصاد آشپزی است. انضباط او ادعا می کرد که از هر کسی که مایل به گرفتن شانس نیست، افتخاری برای آنها وجود نخواهد داشت. هیتوشی همچنین یک حرفه ای آرام و خونسرد است که از منطق و نظم خود استفاده می کند.