درباره Ikumi Mito
او یکی از دانشجویان آکادمی آشپزی توتسوکی است که رقیب سابق سوما یوکیهیرا نیز بوده است. ایکومی به عنوان تنها جانشین خانواده میتو به دلیل دانش فراوانش در مورد زمینه گوشت آشپزی (به ویژه گوشت گاو و دونبوری)، افتخار نام خانواده اش است. مانند بسیاری از دانشجویان دیگر در آکادمی آشپزی توتسوکی، ایکومی به شدت نسبت به طبقات اجتماعی تعصب دارد و از مواد درجه یک برای تهیه غذاهای لذیذ با استاندارد بالا استفاده می کند.
گفته می شود که قوانین و مقررات سفت و سخت خانوادگی ایکومی، مهارت آشپزی او را مانند نواختن پیانو زیباتر و برازنده کرده است. او از ظرافت آشپزی خود در کنار مواد مرغوب و گران قیمت استفاده می کند تا غذا را به همان زیبایی که به نظر می رسد برای تحت تاثیر قرار دادن مشتریانش آماده کند.