درباره Kojirou Shinomiya
یکی از دانشآموزان فارغالتحصیل که از آکادمی آشپزی توتسوکی حرفهای شده است، یکی از اسطورههای محترم مدرسه سابق خود و فارغالتحصیلان آکادمی توتسوکی است، در میان معدود دانشآموزانی که آکادمی او را با موفقیت فارغالتحصیل کردند و پس از آن صاحب رستوران شخصی خود شد. او در فرانسه مدال را کسب کرد. با وجود مهارتهای حرفهای و دستاوردهای باشکوه، عقده برتری شینومیا باعث شد که بسیاری از دانشآموزان و کارمندانش در سرپرستی او به دلیل نظم سخت و عقدههای ذهنی خودشیفتهای که به هیچکس جز خود او مربوط نمیشد، ترس داشته باشند. این به خاطر نفس خودشیفته اوست،
Shinomiya از پخت و پز معمولی فرانسوی استفاده می کرد و برخلاف اکثر غذاهای فرانسوی که بر روی گوشت تمرکز می کنند، Shinomiya با دانش گسترده خود در مورد سبزیجات، از جزئیات گونه ها تا کلاس آن و همچنین روش های پخت آنها ترجیح می دهد از سبزیجات به عنوان مواد اصلی استفاده کند. ، Shinomiya می تواند بهترین غذای سبزیجات را ایجاد کند که برای هرکسی طعم غذای او غیرقابل مقاومت است. با این حال، روش Shinomiya بیشتر بر اساس سبک سنتی که روش پخت و پز اغلب بر روی روش اصلی استفاده می شود به جای روش های جایگزین، استفاده می شود، زیرا او ادعا می کرد که فقط مواد اولیه دستور پخت او طعم اصلی غذا را دارد. شینومییا به دلیل مهارت های عجیب خود در آشپزی به ویژه در سبزیجات است که به دلیل ساختن غذای سبزیجات به عنوان یک هنر آشپزی لقب جادوگر گیاهخوار را به دست آورد.