درباره Roland Chapelle
رولاند چاپل یکی از سخنرانان سرسخت آکادمی آشپزی توتسوکی است که به دلیل نظم و انضباط شدید خود بدنام بود. Chapelle که لقب آشپزی را که هرگز لبخند نمیزند، عملکرد و ارائه دانشآموز را در موضوعی جدی میگیرد که هر سخنرانی بهگونهای به حساب میآید که گویی این رفتار آنها در آینده شغلی آنهاست، نه فقط در غذاهای فرانسوی، بلکه سایر موارد شامل آشپزی نیز میشود. هرکسی که نتواند به استانداردهای واجد شرایط خود برسد، با بدترین قضاوت در مورد آنها مواجه خواهد شد و این مدرس کهنه کار را به یک قاضی، هیئت منصفه و حتی جلاد در این آکادمی معتبر تبدیل می کند. او همیشه اینقدر سختگیر بود تا اینکه سوما یوکیهیرا، آشپزی مبتکرانه و مبتکرانه دانشجوی انتقالی یوکیهیرا که او را برای اولین بار با تصور نسخه سوما از Boeuf Bourguignon لبخند زد.
از آنجایی که یک مدرس حرفه ای با غذاهای فرانسوی بخشی از قدرت و غرور اوست، Chapelle به غذای بومی خود بسیار جدی است و تحمل هیچ احمقی (دانشجو یا هر کس دیگری) را ندارد که آن را مسخره کند. همچنین اعتقاد بر این است که نظم و انضباط سفت و سخت به معنای موفقیت 100٪ است، Chapelle این مفهوم را دارد که هر دانش آموزی که با رنگ های درخشان قبول نشود، افرادی در نظر گرفته می شود که نتوانسته اند ارزش خود را ثابت کنند. با ترکیب نگرش بداخلاق و بیمعنای او، نظم سختگیرانه چاپل به حدی افراطی است که همه دانشآموزان از او میترسیدند، زیرا قضاوت او به معنای پایان مطلق بود در صورتی که الزامات انتظارات او را برآورده نمیکرد، به طوری که حتی فارغالتحصیلان افسانهای 10 جرأت نمیکرد از او عبور کنند. .
در پشت این قلب آهنین، Chapelle نیز نسبتاً یک سخنران منصف است که با دانشجویان خود با نتایج منصفانه رفتار می کند.