درباره Souma Yukihira
سن: 15-16
تولد: 6 نوامبر
قد: 171 سانتی متر
وزن: 57 کیلوگرم
گروه خونی: B
سبک آشپزی: دستور العمل های سبک یوکیهیرا
فود فورته: همه
نسل: 92
وابستگی: آکادمی آشپزی توتسوکی،
او پسر جوئیچیرو یوکیهیرا است و تا زمان بسته شدن آن، در رستوران پدرش، رستوران یوکیهیرا کار می کرد. سوما به عنوان یکی از قهرمانان اصلی مانگا، با شانس خود در مدرسه نخبگان برای تبدیل شدن به بهترین سرآشپز جهان حتی با وجود تبعیض شدید در زمینه آکادمی خود مبارزه می کند. او در حال حاضر دانشجوی آکادمی آشپزی توتسوکی و ساکن خوابگاه ستاره قطبی است.
سوما کودکی نسبتاً پرانرژی است که بیشتر به دلیل رقابت با پدرش، انگیزه دائمی برای پیشبرد آشپزی خود را دارد. سوما به دلیل تمایل خود به جلو رفتن، مایل است چیزهای عجیب و غریب را با غذا امتحان کند، از جمله "شاخک های ماهی مرکب کبابی با کره بادام زمینی"، اگرچه این غذاها معمولاً خیلی خوب نمی شوند. به دلیل اراده سوما در تلاش برای حرکت رو به جلو، غذاهای او اغلب توسط برخی از همسالان و سخنرانان خلاقانه و مبتکرانه تلقی می شود. رقابت خود را با تمام دانشجویان آکادمی آشپزی توتسوکی رهبری می کند. با همه اینها، سوما نگرش آرامی نسبت به همه چیز به جز آشپزی دارد.
سوما میتواند بسیاری از غذاهای مختلف را به سبکهای مختلف بپزد، اگرچه او آنچه را که «سبک یوکیهیرا» مینامد، ترجیح میدهد، که شیوهای است که از پدرش آموخته است. سوما توانایی فوق العاده ای در آشپزی و سازگاری ویژه با درس گرفتن از اشتباهات خود و بداهه نوازی از طریق یادگیری از اشتباهات خود نشان می دهد. سوما به دلیل خلاقیت و همچنین تدبیر خود میتواند غذاهای مشابهی را با روشهای مختلف آشپزی درست کند که حتی یکنواخت میسازد. برخلاف بسیاری از دانشآموزانی که از مواد مجلل استفاده میکردند، سوما به کلاسهای مواد اهمیتی نمیداد و ادعا میکرد که مواد گرانقیمت، پسزمینههای باکلاس و تکنیکهای فانتزی باعث بهتر شدن غذا نمیشوند، بلکه استفاده عاقلانه و جایگزینهای ساخته شده است. غذا جالب است و مشتری رضایت از غذا که مهم است. علاوه بر این، او همچنین ادعا کرد که غذای شکستنخورده فقط از نظر ظاهر و طعم در سلطنتی او را خسته کرده است، که این بی حوصلگی باعث میشود سرآشپز از بهبود غذاهای خود دست بکشد. سوما برای از بین بردن چنین کسالتی به جستجوی سبک های مختلف آشپزی در سراسر جهان ادامه داد تا مهارت های آشپزی خود را بهبود بخشد.