درباره Takumi Aldini
سن: 15-16
قد: 168 سانتی متر
وزن: 54 کیلوگرم
سبک آشپزی: دستور العمل به سبک آلدینی / همه سبک
فود فورته: همه
شغل: دانش آموز دبیرستان
وابستگی: Trattoria Aldini، آکادمی آشپزی Tootsuki
او دانشجوی آکادمی آشپزی توتسوکی است که رقیب خودخوانده یوکیهیرا سوما است. مانند سوما، تجربه گسترده تاکومی در آشپزخانه در دوران جوانی او را به یکی از بهترین سرآشپزهای رستوران خانوادگی خود، Trattoria Aldini در ایتالیا تبدیل کرده است. مشابه سبک آشپزی سوما، او به عنوان یک دانش آموز نابغه آشپزی و مدبر شناخته می شود که از مواد مختلف برای ایجاد غذاهای متنوع و غیر از مهارت آشپزی قوی خود استفاده می کند. همچنین ادعا میشود که آرمانها و جاهطلبی سوما تنها دلیلی است که تاکومی چنین سرسختی و اراده قوی برای جلوگیری از پیشرفت سوما برای تبدیل شدن به یک سرآشپز برتر دارد و او را به یکی از رقیب اصلی سوما در همان آکادمی که در آن ثبتنام کرد تبدیل میکند.
تاکومی با غرور از تخصص اش در آشپزی ایتالیایی، سبک خاص آشپزی خود را بسیار جدی می گیرد و هر سبکی را که استفاده می کند تا آنجا که می تواند اصلاح می کند. تاکومی مانند سوما بسیار ماهر است و می تواند با استفاده از هر ماده ای برای تهیه یک غذای تصفیه شده سازگار شود. مانند بسیاری از دانشجویان آکادمی، تاکومی به رستوران خانوادگی خود افتخار می کند و سبک آشپزی خود را برای هر کسی بی عیب و نقص می داند. در عین حال، تاکومی سخت کار می کند تا مهارت خود را بداهه جلوه دهد و ظرافت غذا را افزایش دهد، هم از دانش گسترده خود در مورد مواد تشکیل دهنده و هم از اراده قوی برای پختن چنین غذاهایی بدون انتظارات خود استفاده می کند.
تاکومی علیرغم شخصیت مغرور و فاخر خود، یک سرآشپز با افتخار و شجاع است که از تقلب برای کسب پیروزی خودداری می کند. تاکومی به عنوان یک سرآشپز شریف، یک مسابقه تمیز را ترجیح می دهد تا بتواند پتانسیل واقعی رقیب خود را ببیند. تاکومی همچنین نسبت به باخت نسبتاً حساس است، به ویژه نسبت به سوما که مهارتهایش را تهدیدی برای زندگیاش در آکادمی میداند. او همچنین دارای عقده درونی است، زیرا او باید هر چه باشد موفق شود و نمیتواند اجازه دهد هیچ چیزی مانع از دست دادنش شود، حتی اگر به وضوح از ترس از دست دادن آگاه باشد. با توجه به این ترس، تاکومی مدام در حال تقویت مهارت های خود است و این فلسفه را دارد که برنده شدن همه چیز است، مخصوصاً زمانی که با رقبای سرسخت و قوی (مانند سوما) روبرو می شوید.
بیشتر سبک های آشپزی تاکومی ایتالیایی است. اما در برخی موارد، تاکومی با دانش گسترده خود در مورد غذا و روش آشپزی، همراه با سبک منحصر به فرد خود، توانست غذای ایتالیایی خود را به نوع دیگری از غذاهای محلی تبدیل کند. با توجه به این مزیت، تاکومی می تواند هر یک از مواد غذایی ایتالیایی خود را به روشی جایگزین برای ایجاد هر سبکی از آشپزی که مایل است غذاهای غیرایتالیایی ایجاد کند، جایگزین کند. تاکومی به لطف تجربه قبلی اش در آشپزخانه و آموزش سخت در رستوران خانوادگی اش، تقریباً بر همه ابزارهای آشپزی تسلط داشت، مانند Mezzaluna، یک چاقوی آشپزی دو دسته که توسط سرآشپزهای حرفه ای ایتالیایی استفاده می شود، با سرعتی باورنکردنی برای درست کردن برش به عنوان یک غذا. هنر اصلی روش آشپزی او