خلاصه
باریستا کسی است که در قهوه خانه یا مواردی از این قبیل نوشیدنی قهوه تهیه و سرو می کند که اساساً یک بارمن قهوه خانه است. بنابراین، یک باریستای خوب به غیر از داشتن مهارت آماده کردن برای سرو قهوه و دانش عمیق در مورد قهوه، باید در تعامل با مشتری خوب باشد. Aoi Kouki یک باریستا است که در ایتالیا از قهوه خانه ای به قهوه خانه دیگر سفر می کرد و می پرید. یک روز شخصی از یک شرکت بزرگ به مهارت او علاقه مند شد و از او دعوت کرد تا به عنوان باریستا در قهوه خانه جدید شرکت در ژاپن کار کند. او دعوت را پذیرفت و سپس کارش به عنوان یک باریستا در ژاپن آغاز شد.