سایوری هارونو که مشتاق تبدیل شدن به یک شیرینیپز است، برای بورسیه تحصیلی خود در آکادمی قنادی فلوریار، یک مدرسه نخبه که برای آموزش شیرینیپزهای کلاس جهانی طراحی شده است، سخت کار کرده است. کارکنان آن متشکل از شیرینیپزهای بیرقیب هستند که با نهایت دقت کار میکنند. گیلبرت هانافوسا، یک شیرینیپز مهربان فرانسوی. و یوشینوسوکه سوزومی رواقی که هنر شیرینی های ژاپنی را به کمال رسانده است.
سایوری پس از پذیرفته شدن در مدرسه، وارد دنیای آشپزی پیشرفته می شود که هم توسط کارکنان حمایت کننده و جذاب و هم همکلاسی های جذاب احاطه شده است. توجه سایوری توسط ریو کوزوکی جلب می شود که به نظر می رسد همان عزم را برای رسیدن به رویای خود دارد.
سایوری در مسیری به سوی عظمت است و مهارتهای آشپزی تازه پرورش یافتهاش به او کمک میکند تا با هر چالشی که مدرسه سر راهش قرار میدهد، مقابله کند.