قهرمان داستان، پسر دوم رستوران یاناگیا است، با خلق و خوی کوتاه و با پلیس مشکلات زیادی داشته است. او با کار در غرفه های خیابانی خود را در هنر طعم دادن آموزش داد. روش خلاقانه او در آشپزی نمایی از پتانسیل واقعی او را نشان می دهد. با این حال پس از یادگیری تفاوت بین یک آماتور و حرفه ای در نبرد با برادر بزرگترش که تجارت خانوادگی را به دست گرفته است، راهی سفر برای آموزش می شود... هولیگان 18 ساله سرآشپز موساشی، اهل میتو، به خط مقدم، رفتن به افراط برای ایجاد طعمی که قلب و زبان هر کسی را که آن را می چشد تسخیر کند!!