بلافاصله پس از فارغ التحصیلی از آکادمی آشپزی توتسوکی به عنوان اولین صندلی از ده نخبگان، کوجیرو شینومیا به فرانسه نقل مکان کرد تا برای تبدیل شدن به اولین سرآشپز ژاپنی برنده جایزه پلاسپل فرانسه کار کند. با این حال، دستیابی به رویاهایش بود که آشپزی او را دچار رکود کرد. بدون هیچ هدفی برای مبارزه در بالای زنجیره غذایی، او به زودی تلاش برای بهبود آشپزی خود را از دست داد. Shokugeki no Souma: L'étoile بر اختراع مجدد خود کوجیرو پس از عواقب شوکوگکی غیررسمی در اولین اردوی آموزشی تمرکز دارد. کوجیرو برای احیای اشتیاق خود به هنرهای آشپزی، باید روش های قدیمی خود را مجدداً بررسی کند و به نوبه خود به سمت آینده حرکت کند تا دریابد که می خواهد چه چیزی را با آشپزی خود بیان کند.